Întrebări și răspunsuri

Pentru a vă putea răspunde la întrebarile dvs. avem nevoie obligatoriu de data exacta a nașterii sau numărul dosarului dvs. de pensie (nr. dosarului de pensie doar pentru persoanele care domiciliază în raza de activitate a instituției noastre ) Dacă nu ne prezentați aceste informații nu vă putem răspunde la întrebările dvs. Vă mulțumim

Ai o intrebare? Click aici pentru a posta intrebarea ta.

 

          În atenția persoanele care trimit documente prin e-mail  office@pensiiCluj.ro  , pentru protejarea sistemul informatic al instituției și pentru a nu risca marcarea mesajului dumneavoastră ca „spam” (din acest motiv fiind șters), vă rugăm să aveți în vedere:

 – nu trimiteți prin forward mesaje primite de la terțe persoane;

– pe cât posibil, folosiți pentru comunicarea cu CJP Cluj, adresa de e-mail personală;

– în conținutul mesajului comunicați clar și succint solicitarea dumneavoastră și semnați mesajul cu numele și datele dumneavoastră de contact.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Intrebare de la Andreea Botezan

De la: Andreea Botezan | 22 Iunie 2021

Intrebare:
Ași avrea nevoie de stagiul de plata pe ultimi 2 ani

Raspuns:
Pentru eliberarea adeverintei privind stagiul de cotizare trebuie sa depuneti urmatoarele documente: - cerere tip ,, solicitare stagiu de cotizare " pe care o gasiti pe site-ul institutiei www.pensiicluj.ro la sectiunea Formulare/Pensii , completata , cu semnatura olografa si scanata -copia cartii de identitate -un numar de telefon de contact Va rugam sa aveti in vedere ca pentru cererile trimise prin e-mail office@pensiicluj.ro, adeverinta privind stagiul de cotizare se trimite la domiciliul din cartea de identitate, prin Posta Romana. Daca depuneti cererea personal la sediul institutiei , in timpul programului cu publicul, adeverinta privind stagiul de cotizare o primiti pe loc. Trebuie  sa aveti in vedere  si prevederile Regulamentului (UE)   2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Intrebare de la Rigo Ionela

De la: Rigo Ionela | 22 Iunie 2021

Intrebare:
Bună ziua as vrea sa va întreb mama are pensie și ii vine la posta daca as dori ca pensia mamei sa vine în cont bancar pe numele meu se poate?

Raspuns:
Nu, doar in contului titularului.

pensionare

De la: Nicolae Mocan | 22 Iunie 2021

Intrebare:
Buna ziua,am depus dosarul din 4/02/2021 si as vrea sa stiu daca este aprobat? Va multumesc frumos

Raspuns:
Va rugam sa postati intrebarea pe e-mail cluj.pi@cnpp.ro sau telefonic  0264-450466

Pensie

De la: Daniela Runcan | 19 Iunie 2021

Intrebare:
Bună! Am primit pensia prin poștă deși cei de la BCR au trimis către casa de pensii Cluj contul meu pentru a mi se depune pensia pe card. Vă rog să-mi spuneți ce trebuie să fac ca să primesc pensia pe card. Vă mulțumesc!

Raspuns:
Incepand cu luna iulie pensia intra in cont.

Casa de pensii Ploiesti

De la: Emilia Constantinescu | 18 Iunie 2021

Intrebare:
Buna ziua.Ma numesc Constantinescu Emilia și vreau sa va intreb ceva.Va rog foarte mult să-mi spuneți de ce acte sa duc la casa de pensii Ploiesti ca să-mi dea cupon de pensie pe anul acesta iunie 2021.

Raspuns:
Va indrumam sa va adresati Casei de Pensii unde aveti dosarul de pensie.

Dosar recalculare pensie

De la: Ana Lapusan | 18 Iunie 2021

Intrebare:
Ce trebuie sa contina dosarul pentru recalcularea pensiei, doresc sa depun la dv. un asfel de dosar.

Raspuns:
La ce recalculare va referiti?

Bani pentru creșterea copilului

De la: Anamaria Stoika | 18 Iunie 2021

Intrebare:
Buna ziua sunt Stoika Anamaria și vroiam sa va întreb dacă bani pt creșterea copilului se ia cu o luna in urma. Astăzi am fost sa îmi ridic bani și am luat pe luna mai 600 lei , copilul meu sa născut in 4 Iunie 2019

Raspuns:
Intrebarea dvs. excede domeniul de activitate al institutiei noastre. Va indrumam sa va adresati la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala.

Intrebare de la Nechita Vasile

De la: Nechita Vasile | 18 Iunie 2021

Intrebare:
Cît timp este valabilă Decizia de Pensionare Anticipă de la data emiterii?

Raspuns:
Nu intelegem expres intrebarea dvs. Va rugam sa fiti mai explicit.

Bilete de tratament

De la: VERES IOAN | 18 Iunie 2021

Intrebare:
AM PRIMIT BILET DE TRATAMENT, CÂND SE AFIȘEAZĂ PE SAIT URMĂTOARELE SERII, AM VĂZUT DEOCAMDATĂ DOAR SERIA 7...EU AM DEPUS CEREREA ÎN FEBRUARIE PENTRU ÎNCEPERE TRATAMENT DIN 15 IULIE 2021,DACA SE APROBĂ... MULȚUMESC ȘI O ZI BUNĂ!

Raspuns:
Va indrumam sa urmariti listele care sunt afisate sau se vor afisa  privind  repartizarea biletelor de tratament pe serii.

Dosar recalculare pensie

De la: Daniela Vele | 18 Iunie 2021

Intrebare:
Ce trebie sa contina dosarul pentru solicitarea recalcularii pensiei pentru mamam mea.

Raspuns:
La ce recalculare va referiti?